Bo i Sickla

Välkommen hem till Sickla

Sickla är en ny del av Stockholm som sträcker sig österut i Nacka kommun. Här möts du av ett område i ständig förändring – bostäder byggs ut, utbudet av kultur, shopping och restauranger breddas och infrastrukturen förtätas. Det är en utveckling som skapar en särskild atmosfär och en framtidstro. Sickla är utvecklat för att människor ska trivas och vilja återvända. Det är ingen konstgjord konstruktion utan en organiskt framvuxen stadsmiljö där människor trivs och mår bra. Välkommen att känna dig som hemma!

Unikt boende i Kyrkviken! 

I ett av Sicklas mest attraktiva lägen, planerar vi en kvartersstad med bostäder, verksamheter, torg och lummiga innergårdar. Vi kallar det Kyrkviken. 

Läget med närhet till service, shopping, restauranger, kultur och gym gör tillvaron enkel och upplevelserik. Att dessutom kunna bada, strandpromenera och åka skidor på gångavstånd, ger Kyrkviken svårslagna boendekvaliteter.

 

Läs mer om Kyrkviken

INTRESSEANMÄLAN


I området:

SICKLA VÅRDCENTRAL

FOLKTANDVÅRDEN

DAGGKÅPANS FÖRSKOLA

FÖRSKOLAN VÄXTHUSET

FÖRSKOLAN UNIVERSUM

KYRKVIKENS FÖRSKOLA

ÖPPEN FÖRSKOLA

DESIGNGYMNASIET

CIRKUSSKOLAN LE FOU

JObba i Sickla

Sickla erbjuder en enkel vardag där många av de dagliga ärendena kan uträttas under lunchen eller efter arbetsdagen. I Sickla finns en av Stockholms största handelsplatser, Sickla Köpkvarter, med sina ca 150 butiker, ett 30-tal restauranger, flera träningsmöjligheter iform av SATS, Friskis & Svettis och Itrim. Mitt emot HK60 ligger dessutom Urban Deli, men både saluhall och restaurang.