Bo i Sickla

Välkommen hem till Sickla

Från att ha varit ett något avlägset industriområde utanför tullarna, så bär snart alla vägar till Sickla. Med tvärbana och tunnelbana på intågande stärker Sickla sin roll som betydande länk mellan söder och Nacka.
Här möts man av en unik atmosfär och en inspirerande mix av gammalt och nytt. En stad i rörelse där människor bor och arbetar vägg i vägg med shopping, restauranger, kultur och internationella företag. Områdets långa historia avspeglas i de omsorgsfullt renoverade industrifastigheterna. Det skapar en skön känsla som är svår att hitta någon annanstans.

Nobelberget utvecklas till urban stadsdel

På Nobelberget skapar vi en attraktiv och tät stadsdel med både bostäder och kommersiella stråk. Idag används områdets lediga industrilokaler till kultur- och konsertverksamhet och ambitionen är att den kulturella andan ska fortsätta att genomsyra området, även när bostadsbyggandet tar vid. Totalt kommer vi att bygga runt 500 bostäder på Nobelberget och första säljstart är planerad till våren 2018.

Läs mer om Nobelberget här

Sjönära bostäder i Kyrkviken

I den östra delen av Sickla ligger Kyrkviken där vi planerar att bygga 700 bostäder i direkt anslutning till strandpromenad, kollektivtrafik och köpkvarteret. Sjön och promenadstråken bidrar till en mycket attraktiv miljö och flertalet av bostäderna kommer att få sjöutsikt. Första säljstart är planerad till 2019

Läs mer om Kyrkviken här.