Studera i Sickla

En fantastisk läromiljö

I Sickla finns en fantastisk läromiljö där utbildning och näringsliv ligger vägg i vägg med varandra. Här kan du dessutom plugga ett stenkast från en av Sveriges mest uppskattade handelsplatser med allt vad det innebär av shopping, restauranger och kultur. Bara en sån sak.

Kunskapsgallerian m7

Kunskapsgallerian M7 är en unik läromiljö där gymnasium, högskola, näringsliv och organisationer ligger vägg i vägg. Kunskapsgallerian är början på något helt nytt i utbildningsvärlden. Mångfald och spänning, miljöer för experiment och reflektion, en attraktiv och innovativ miljö för lärande – mitt i verkligheten.

Designgymnasiet bedriver utbildning i design med inriktningarna formgivning, inredning, design och produktutveckling, textildesign och mode. Skolans lärare är välutbildade och har stor erfarenhet från designbranschen. 

I Området:

Designgymnasiet

Vittragrymansiet

sickla skolan

CIRKUSSKOLAN LE FOU

SÖKER DITT FÖRETAG NYA LOKALER?

Sickla erbjuder en enkel vardag där många av de dagliga ärendena kan uträttas under lunchen eller efter arbetsdagen. I Sickla finns en av Stockholms största handelsplatser, Sickla Köpkvarter, med sina ca 150 butiker, ett 30-tal restauranger, flera träningsmöjligheter iform av SATS, Friskis & Svettis och Itrim. Mitt emot HK60 ligger dessutom Urban Deli, men både saluhall och restaurang.